5 دی 1393

برنج بریانی Biryani Rice

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:
5

Biryani Rice

مواد لازم:

روغن مایع

5-4 عدد موسیر بصورت ورقه های نازک

برنج باسماطی

3 قاشق غذاخوری روغن جامد

1 قاشق چای خوری دانه زیره

5 عدد هل

6-5 عدد میخک

1 عدد چوب دارچین

2 عدد برگ بو

3/1 فنجان کشمش سلطانی

3/1 فنجان بادام هندی( به دلخواه)

کمی زغفران

 

طرز تهیه:

  1. موسیرها را کمی تفت دهید تا تا طلایی رنگ شوند. کنار بگذارید.
  2. برنج را بشوئید و کنار بگذارید
  3. روغن جامد را داخل ماهیتابه گرم کرده سپس زیره، هل، میخک، پوب دارچین، برگ بو، کشمش و بادام هندی و کمی نمک، اضافه کنید و چند ثانیه تفت دهید. سپس برنج را بریزید و خوب مخلوط کنید تا برنج به روغن آغشته شود.
  4. 2 فنجان آب بریزید و بگذارید بچوشد. حرارت را کمی کنید و بگذارید مایع 15 دقیقه دیگر بچوشد. وقتی آب تبخیر شد، زعفران دم کشیده را روی برنج بریزید و دم کن قابلمه را گذاشته و اجازه دهید برنج دم بکشد.
موقع سرو، موسیر تفت داده شده را روی برنج بریزید.

تعداد مشاهده (4708)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "برنج بریانی Biryani Rice"


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید