31 خرداد 1393

آرتیشو بخارپز Stewed Artichokes

مولف: Horizon Chef   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:
5

آرتیشو بخارپزStewed Artichokes                     

مواد لازم برای 4 نفر:

4 عدد آرتیشو کوچک

4 حبه سیر

2 عدد برگ بو

پوست لیموترش رنده شده و آب لیموترش 1 عدد

روغن زیتون

2 قاشق غذاخوری  پونه ی تازه

لیمو ترش برای سرو کردن

طرز تهیه:

  • 1-برگهای سفت بیرونی آرتیشو را با چاقوی تیز بگیرید. 2.5 سانتی متر از ساقه را بگذارید بماند.
  • 2-آرتیشو ها را به دو قسمت تقسیم کنید و مغز آن را بیرون بیاورید.
  • 3-آرتیشو ها را در قابلمه ای قرار دهید و روغن زیتون را به آن اضافه کنید طوری که نصف آرتیشو ها داخل روغن قرار گیرند.
  • 4-سیر، برگ بو و نصفی از خلال های پوست لیمو را به آرتیشو ها اضافه کنید.
  • 5-در قابلمه را بگذارید و آرتیشو ها را با حرارت ملایم، به مدت 40 دقیقه بپزید.
  • 6-وقتی آرتیشوها نرم شدند، آنها را از قابلمه خارج کنید و بگذارید روغن آن کشیده شود.
  • 7-آرتیشوها را به ظرف مورد نظر منتقل کنید و کمی آب لیمو ترش ، پوست لیموترش رنده شده و پونه تازه روی آن بریزید و سرو کنید.

نکته آشپزی: برای جلوگیری از تغییر رنگ آرتیشوها، قبل از پختن آنها را به لیموترش آغشته کنید.

 


تعداد مشاهده (4861)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "آرتیشو بخارپز Stewed Artichokes "


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید