3 تیر 1393

املت ایتالیایی Italian Omelette

مولف: مدیر سیستم   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:
5

املت ایتالیاییItalian Omelette        

مواد لازم برای 4 نفر:

900 گرم سیب زمینی

1 قاشق غذاخوری روغن

1 عدد پیاز بزرگ، حلقه حلقه شده

2 حبه سیر له شده

6 عدد گوجه فرنگی خشک، بصورت خلالی برش داده شده

400 گرم آرتیشو کنسروی

250 گرم پنیر ریکوتا

4 عدد تخم مرغ

2 قاشق غذاخوری شیر

50 گرم پنیر پارمیزان رنده شده

3 قاشق غذاخوری آویشن خرد شده

 

طرز تهیه:

1-      سیب زمینی ها را پوست کنده و داخل کاسه آب سرد قرار دهید. سیب زمینی ها را بصورت ورقه های نازک ببرید.

2-      سیب زمینی ها را داخل آب جوش بریزید و بگذارید 6-5 دقیقه بماند تا کمی نرم شود.

3-     روغن را در ماهیتابه گرم کنید و سپس پیاز و سیر را به مدت 4-3 دقیقه تفت دهید.

4-     گوجه فرنگی های خشک شده را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر بگذارید روی حرارت بماند.

5-     داخل ظرف پیرکس، یک لایه سیب زمینی، سپس یک لایه از مخلوط پیاز و سیر و گوجه فرنگی سپس پنیر ریکوتا و آرتیشو را اضافه کنید. این کار را لایه به لایه ادامه دهید. در آخرین لایه سیب زمینی باید قرار گیرد.

6-      تخم مرغ، شیر و نصف پنیر پارمیزان، آویشن، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و روی  سیب زمینی ها بریزید.

7-     مابقی پنیر پارمیزان را روی مخلوط فوق بریزید و در داخل فر که از قبل و با درجه حرارت 190 سانتی گراد یا 375 فارنهایت، گرم کرده اید، به مدت 25-20 دقیقه بپزید تا کاملاً طلایی شود.

8-     املت را بصورت دلخواه برش بزنید و سرو کنید.

 

نکته آشپزی: قرار دادن سیب زمینی ها داخل آب سرد، مانع از سیاه شدن سیب زمینی ها می شود.

 

تعداد مشاهده (5286)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "املت ایتالیایی Italian Omelette "


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید