3 تیر 1393

برش های املت در سس گوجه فرنگی ​Omelette Strips in Tomato Sauce

مولف: مدیر سیستم   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:
5

برش های املت در سس گوجه فرنگی
​Omelette Strips in Tomato Sauce     

مواد لازم برای 4 نفر:

25 گرم یا 2 قاشق غذاخوری کره

1 عدد پیاز ریز خرد شده

4 عدد تخم مرغ زده شده

150 میلی لیترشیر

75 گرم پنیر گرویره، درشت خرد شده

400 گرم گوجه فرنگی خرد شده

1 قاشق غذاخوری رزماری، بدون ساقه

150 میلی لیتر آب سبزیجات

پنیر پارمیزان رنده شده

نان برشته برای سرو کردن

 

طرز تهیه:

1-      پیاز و سیر را به مدت 5-4 دقیقه با روغن، تفت می دهیم.

2-      تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط می کنیم و روی پیاز و سیر می ریزیم و می گذاریم تا املت کاملاً بسته شود.

3-     پنیر گرویره را روی املت می ریزیم و می گذاریم 5 دقیقه روی حرارت بماند، سپس املت را برمی گردانیم تا هر دو طرف، طلایی شود. از روی حرارت برمی داریم و املت را بصورت رول می پیچیم.

4-     گوجه فرنگی، رزماری و آب سبزیجات را درون ماهیتابه می ریزیم و می گذاریم تا مایع بجوشد. 10 دقیقه فرصت می دهیم تا سس غلیظ شود.

5-     املت را بصورت کج، برش می زنیم و برش ها را داخل سس، قرار می دهیم و می گذاریم 4-3 دقیقه روی حرارت بماند.

6-      موقع سرو کردن، پنیر پارمیزان را روی املت می ریزیم، و املت را گرم سرو می کنیم.

نکته آشپزی: می توانید 100 گرم بیکن Pancetta یا بیکن دودی نشده، در مرحله 1 اضافه کنید تا بیکن به همراه پیاز، پخته شود.

 

تعداد مشاهده (5485)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "برش های املت در سس گوجه فرنگی ​Omelette Strips in Tomato Sauce "


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید