4 آذر 1395

میگو با شنبلیله Karahi Prawns and Fenugreek

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:
5

میگو با شنبلیله Karahi Prawns and Fenugreek    

مواد لازم برای 4 الی 6 نفر:

4 قاشق غذاخوری روغن ذرت

2 عدد پیاز اسلایس شده

2 عدد گوجه فرنگی متوسط، اسلایس شده

1 و نیم قاشق چای خوری سیر رنده شده

1 قاشق چای خوری پودر چیلی

1 قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده

1 قاشق چای خوری پودر زیره

1 قاشق چای خوری پودر گشنیز

1 قاشق چای خوری نمک

150 گرم پنیر سفید بصورت مکعبی شکل

1 قاشق چای خوری پودر شنبلیله

کمی شنبلیله تازه

115 گرم میگو پخته شده

2 عدد فلفل چیلی قرمز اسلایس شده

2 قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده

50 گرم کنسرو لوبیای چشم بلبلی

1 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه

طرز تهیه:

  1. روغن را در ماهیتابه گرم کرده حرارت را کم می کنیم سپس پیاز و گوجه فرنگی را به مدت 3 دقیقه تفت می دهیم.
  2. سیر، پودر چیلی، زنجبیل، پودر زیره، پودر گشنیز، نمک، پنیر، پودر شنبلیله و شنبلیله تازه را اضافه کرده حرارت را کم می کنیم و 3-2 دقیقه تفت می دهیم.
  3. میگو، چیلی قرمز، گشنیز تازه و لوبیای چشم بلبلی را اضافه کرده و تمام مواد را خوب با هم مخلوط می کنیم. اجازه می دهیم 5-3 دقیقه روی حرارت بماند و هر از گاهی هم می زنیم.
  4. روی غذا آب لیموی تازه می ریزیم و بلاقاصله سرو می کنیم.

ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

تعداد مشاهده (3607)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "میگو با شنبلیله Karahi Prawns and Fenugreek "


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید