10 آذر 1395

پودینگ نان (آرژانتینی) Neapolitan Bread Pudding

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:
5

پودینگ نان (آرژانتینی)Neapolitan Bread Pudding  

مواد لازم برای تهیه 10-8 اسلایس:

6 ق غ کره آب شده

2 عد نان ساندویچ بدون پوسته برشته شده آن ( 450 گرم)

¾ فنجان شکر

¼ ق چ نمک

3 عدد تخم مرغ

3 فنجان شیر

1 ق غ رنده پوست یک عدد لیمو

1 ق غ رنده پوست یک عدد پرتقال

1 ق چ اسانس وانیل

طرز تهیه:

  1. فر را از قبل با درجه حرارت 160 سانتی گراد گرم می کنیم. یک قالب 9*13 را چرب کنید.
  2. نان ها را داخل مخلوط کن ریخته مخلوط می کنیم. شکر، نمک، تخم مرغ ها را داخل کاسه ای با هم مخلوط می کنیم سپس شیر، کره، رنده پوست لیمو و پرتقال و وانیل را می ریزیم و هم می زنیم تا مخلوطی صاف حاصل شود سپس با خرده نان ها مخلوط می کنیم و داخل قالب ریخته و سطحش را صاف می کنیم و در داخل فر و تقریباً به مدت 2 ساعت قرار می دهیم.
  3. پودینگ باید حدوداً سفت و به رنگ قهوه ای طلایی در آید.
  4. پودینگ را بعد از خنک شدن برش می زنیم.

ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

تعداد مشاهده (3527)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "پودینگ نان (آرژانتینی) Neapolitan Bread Pudding "


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید