11 آذر 1395

نان سوئدی Polar Bread

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:
5

نان سوئدی Polar Bread  

مواد لازم برای 8 قرص نان کوچک:

375 گرم آرد قوی

120 گرم آرد چاودار

7 گرم یا 1 ق چ مایه خمیر خشک

1 و نیم ق چ نمک

2 ق چ دانه رازیانه

200 میلی لیتر آب ولرم

80 گرم خامه

1 و نیم ق غ عسل

طرز تهیه:

  1. آرد، آرد چاودار، مایه خمیر، نمک و دانه رازیانه را در داخل کاسه ای ریخته آب، خامه و عسل را اضافه می کنیم و با دست خمیر می کنیم.
  2. خمیر را روی سطح آرد پاشی شده قرار داده و به مدت 10 دقیقه ورز میدهیم تا وقتی که اگر انگشتتان را داخل خمیر فرو کردید، خمیر به حالت اول خود بازمیگردد.
  3. کاسه تمیزی را کره میمالیم و خمیر را داخل آن قرارداده روی آن را می پوشانیم و در جای گرم قرار میدهیم تا حجم آن دوبرابر شود.
  4. فر را با درجه حرارت 200 سانتی گراد گرم کرده و سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم.
  5. با مشت خود ضرباتی به خمیر وارد کنید سپس روی سطح آرد پاشی شده قرار دهید و 3-2 دقیقه ورز دهید تا خمیر به حجم و اندازه اولیه خود برگردد. خمیر را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید. هر کدام از خمیرها را با وردنه و به قطر 12-10 سانتی متر و ضخامت 8 میلی متر باز می کنیم و هر دو سمت خمیرها را با چنگال سوراخ می کنیم و در فر به مدت 15 دقیقه قرار می دهیم تا بپزد.

نکته: بهتر است که این نان در همان روز پخت مصرف شود و یا حداکثر 1 روز پس از پخت و یا می توان آن را فریز کرد.

ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

 

 

تعداد مشاهده (3671)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "نان سوئدی Polar Bread "


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید