3 بهمن 1395

دنده گوساله با سرکه بالزامیک Balsamic Braised Beef

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:
5

دنده گوساله با سرکه بالزامیک   Balsamic Braised Beef 

مواد لازم:

1 کیلو 300 گرم گوشت دنده گوساله

3 حبه سیر

3 ق غ روغن کانولا

3 ق غ کره

3 حبه سیر له شده

2 ق غ سرکه بالزامیک

4 ق غ سس Worcestershire

2 ق غ خردل

2 ق چ عسل

½ ق چ جوز هندی

½ ق چ فلفل سیاه

1 ق چ آویشن خشک

½ ق چ نمک

طرز تهیه:

  1. گوشت را نمک و فلفل زده و دو سمت آن را داخل روغن سرخ کرده و داخل سینی فری که فویل الومینیوم انداخته اید بطوری که روی گوشت را بپوشاند، قرار دهید.
  2. سرکه بالزامیک، سس Worcestershire ، خردل، عسل، جوز هندی، نمک، آویشن و فلفل را با هم مخلوط کنید.
  3. سیر را داخل کره کمی تفت داده  و به مواد فوق اضافه کنید.
  4. مواد آماده شده را روی گوشت ریخته و روی ان را با فویل بپوشانید و به مدت 3 ساعت با حرارت 150 درجه سانتی گراد بپزید.

ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

 

 

تعداد مشاهده (3947)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "دنده گوساله با سرکه بالزامیک Balsamic Braised Beef "


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید