13 بهمن 1395

پلو ارمنی با کشمش و بادام Armenian Rice Pilaf With Raisins and Almonds

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:
5

پلو ارمنی با کشمش و بادام Armenian Rice Pilaf With Raisins and Almonds

مواد لازم:

6-5 ق غ کره

110 گرم ورمیشل یا نودل تخم مرغ

2 فنجان برنج دانه بلند

4 فنجان آب مرغ

1 ق چ نمک دریایی و نصف ق چ فلفل سیاه یا سفید

½ ق چ آل اسپایس

½ فنجان کشمش سبز یا سیاه

½ فنجان بادام پوست کنده خرد شده بصورت درشت

½ فنجان  نخود فرنگی ریز (به دلخواه)

2 ق غ جعفری خرد شده

1 ق چ آب لیمو

طرز تهیه:

  1. 4 ق غ کره را در قابلمه ذوب کنید. ورمیشل ها را  خرد کرده (تکه های 2 سانتی) و به همراه برنج، در کره به مدت 8-5 دقیقه تفت دهید و دقت کنید که ورمیشل ها نسوزند.
  2. آب مرغ، آل اسپایس نمک و فلفل رااضافه کرده و بگذارید بجوشد سپس حرارت را کم کرده و در قابلمه را گذاشته و اجازه دهید 20 دقیقه برنج دم بکشد
  3. در این فاصله، باقی مانده کره را ذوب کرده و بادام را در آن تفت دهید (5 دقیقه) تا طلایی شود سپس کشمش ها را ریخته و 2 دقیقه دیگر تفت داده و از روی حرارت بردارید( مقداری از این مخلوط را برای تزئین روی پلو نگه دارید)
  4. نخود فرنگی، جعفری و آب لیمو را به برنج اضافه کرده  در قابلمه را گذاشته و  اجازه دهید  4-3 دقیقه روی حرارت بماند.
  5. پلو را داخل ظرف مورد نظر ریخته و روی ان مخلوطی از بادام و کشمش بریزید و سرو کنید.
  6. می توان از خرما، انجیر، آلو و یا گردوی خرد شده نیز برای تزئین روی پلو استفاده کرد.

ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

تعداد مشاهده (3773)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "پلو ارمنی با کشمش و بادام Armenian Rice Pilaf With Raisins and Almonds"


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید