29 بهمن 1395

نان فوگاسی فرانسوی French Fougasse Bread

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:
5

نان فوگاسی فرانسوی French Fougasse Bread  

مواد لازم برای تهیه 2 قرص نان بزرگ:

750 گرم آرد قوی

7 گرم (2 قاشق چای خوری) مایه خمیر خشک

2 ق چ نمک

1 ق چ شکر

450 میلی لیتر(2 فنجان) آب 52 درجه سانتی گراد

روغن زیتون

در صورت تمایل می توانید از رزماری تازه یا خشک و ریحان داخل این نان بریزید

طرز تهیه:

  1. آرد، مایه خمیر، نمک و شکر را درون کاسه ای با یکدیگر مخلوط کرده و وسط ان را گود کرده  و بیشتر آب را وسط گودی بریزید و خمیر کنید اگر نیاز به آب بیشتر بود بقیه آب را نیز اضافه کنید تا ماحصل کارتان خمیری باشد که به دستتان نچسبد.
  2. خمیر را روی سطح آرد پاشیده شده منتقل کرده و به مدت 10 دقیقه ورز دهید سپس کاسه را با روغن زیتون چرب کرده و خمیر را داخل کاسه قرار داده روی ان را بپوشانید و بگذارید تا حجم آن دوبرابر شود.
  3. پس از اینکه حجم آن دوبرابر شد با مشت خود ضرباتی به خمیر بزنید سپس روی سطحی که کمی آرد پاشیده اید قرار دهید و 1 دقیقه ورز دهید و مجدداً روی آن را پوشانده و بگذارید 10 دقیقه دیگر استراحت کند.
  4. خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را بصورت بیضی به قطر 30 سانت​ و به ضخامت 1 سانت با وردنه باز کنید و با چاقویی تیز خطوطی مورب مثل رگبرگ های روی برگ گل، ایجاد کنید.
  5. روی قرص های نان آب اسپری کرده و انها را به مدت 20 دقیقه داخل فری از قبل گرم شده با درجه حرارت 230 سانتی گراد بپزید.
  6.  

تعداد مشاهده (3926)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "نان فوگاسی فرانسوی French Fougasse Bread "


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید