25 آبان 1396

کاری مرغ برزیلی با اسفناج Brazilian Chicken Curry with Spinach

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:

 
Brazilian Chicken Curry with Spinach - one-pan and about 30 minutes to a delicious meal!

مواد لازم:

1 و نیم ق چ زردچوبه

1 و نیم ق چ  پودر گشنیز

1 و نیم ق چ زیره فلفل سیاه

1 تا یک و نیم ق چ فلفل کایانه

2 ق چ نمک

نصف ق چ فلفل سیاه

6 عدد فیله مرغ یا 3 عدد سینه مرغ که هر کدام برش های طولی زده شده باشد

2 ق غ روغن زیتون

1 عدد پیاز کوچک خرد شده

2 ق چ زنجبیل تازه رنده شده

2 عدد فلفل یالاپنو(همدانی) بدون تخم  و خرد شده

2 حبه سیر له شده3 عدد گوجه فرنگی ، بدون تخم و خرد شده

400 گرم شیر نارگیل

4 فنجان بچه اسفناج تازه

طرز تهیه:

  1. 2  ق غ  از روغن را داخل ماهیتابه گرم کنید.
  2.  زردچوبه، گشنیز، زیره، کایانه، نمک و فلفل را داخل کاسه ای با هم مخلوط کرده و سپس مرغ ها را به مواد داخل کاسه آغشته کنید و سپس هر طرفش را به مدت 8-6 دقیقه داخل روغن تفت دهید
  3. مرغ ها را از ماهیتابه خارج کرده و گرم نگه دارید.
  4. مابقی 1 ق غ روغن را داخل همان ماهیتابه بریزید و پیاز، زنجبیل، یالاپنو و سیر را به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا پیازها نرم شوند.
  5. گوجه فرنگی ها را اضافه کرده و بگذارید روی حرارت بماند تا نرم شوند سپس شیر نارگیل را اضافه کرده و بگذارید بجوشد.
  6. مرغ ها را داخل ماهیتابه بریزید و بگذارید مرغ ها بپزند و سس جا بیافتد.
  7. اسفناج ها را اضافه کرده و اجازه دهید تا اسفناج ها فقط کمی نرم شوند.

می توانید با برنج سرو کنید.

 

ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

 

 

 

تعداد مشاهده (3279)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب " کاری مرغ برزیلی با اسفناج Brazilian Chicken Curry with Spinach"


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید