14 آذر 1393

بیف خرما با بادام Beef Khorma with Almonds

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:
5

Beef Khorma with Almonds

مواد لازم برای 6 نفر:

300 میلی لیتر روغن

3 عدد پیاز متوسط ریز خرد شده

1 کیلو گرم گوشت گوساله، بصورت مکعبی برش زده

یک و نیم قاشق چای­خوری گراماسالا

یک و نیم قاشق چای­خوری پودر گشنیز

یک و نیم قاشق چای­خوری ریشه زنجبیل، ریز خرد شده

یک و نیم قاشق چای­خوری سیر تازه له شده

1 قاشق چای­خوری نمک

150 میلی لیتر ماست

2 عدد میخک

3عدد هل سبز

4 عدد دانه فلفل سیاه

600 میلی لیتر آب

برای تزئین:

6 عدد بادام پوست کنده، خرد شده

2 عدد فلفل سبز خرد شده

مقداری گشنیز تازه

 

طرز تهیه:

  1. روغن را داخل ماهیتابه ریخته و گرم کنید و پیاز را تفت دهید تا طلایی شود.
  2. گوشت را به پیاز اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر تفت دهید.
  3. گراماسالا، زنجبیل، سیر، نمک و ماست را داخل کاسه­ای مخلوط کنید. بتدریج مخلوط گوشت و پیاز را داخل کاسه بریزید و همه مواد را با هم مخلوط کنید. مجداً محتویات را داخل ماهیتابه ریخته و به مدت 7-5 دقیقه تفت دهید تا رنگ مواد تقریباً قهوه­ای شود.
  4. میخک، هل سبز، و دانه های فلفل سیاه را اضافه کرده و سپس آب بریزید ، حرارت را کم کرده، در ماهیتابه را گذاشته و بگذارید 60-45 دقیقه روی شعله کم، بپزد. اگر آب تبخیر شد و هنوز گوشت نپخته، آب بیشتری بریزید و بگذارید روی حرارت بماند تا گوشت بپزد.
  5. قبل از سرو کردن، با بادام خرد شده و فلفل سبز و گشنیز تازه تزئین کنید و به همراه Chapatis (رجوع شود به رسپی Chapatis )، سرو کنید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

تعداد مشاهده (2560)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب " بیف خرما با بادام Beef Khorma with Almonds"


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید