14 آذر 1393

قلوه کبابی Fried Kidney

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:
5

Fried Kidney

مواد لازم برای 4 نفر:

450 گرم قلوه بره

2 قاشق چای­خوری زردچوبه

دو و نیم قاشق چای­خوری نمک

150 میلی لیتر آب

1 عدد فلفل سبز دلمه ­ای، اسلایس شده

1 قاشق چای­خوری زنجبیل تازه، خرد شده

1 قاشق چای­خوری سیر تازه خرد شده

1 قاشق چای خوری پودر چیلی

3 قاشق غذاخوری روغن

1 عدد پیاز کوچک، ریز خرد شده

گشنیز برای تزئین

 

طرز تهیه:

  1. پوست قلوه ­ها را بگیرد و تمیز بشوئید و هر کدام را به 6-4 قسمت برش بزنید.
  2. قلوه­ ها را داخل کاسه ­ای ریخته و زردچوبه و 2 قاشق چای­خوری نمک به آن اضافه کنید. روی آن آب بریزید و با قاشق خوب هم بزنید و بگذارید 1 ساعت بماند. پس از این مدت، قلوه ها را از داخل کاسه بیرون آورده و زیر آب سرد بگیرید.
  3. قلوه­ ها را به همراه فلفل دلمه­ ای، داخل قابلمه کوچکی ریخته، به اندازه کافی آب روی آن بریزید، در قابلمه را نیمه بسته قرار دهید و روی شعله متوسط بگذارید تا آب تبخیر شود.
  4. زنجبیل، سیر، پودر چیلی و باقیمانده نمک را به قلوه ها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
  5. روغن، پیاز و گشنیز را اضافه کنید و به مدت 10-7 دقیقه تفت دهید.
 
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
  1. گرم سرو کنید.

 

نکته آشپزی:

اکثر افراد، به خاطر بوی نامطبوع قلوه، از خوردن آن اجتناب می­کنند. اگر آنها را برای مدتی داخل آب قرار دهید، این مشکل برطرف خواهد شد.

تعداد مشاهده (2527)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب " قلوه کبابی Fried Kidney "


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید