14 آذر 1393

مرغ آغشته به فلفل سیاه Chicken Tossed in Black Pepper

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:
5

Chicken Tossed in Black Pepper

مواد لازم برای 4 الی 6 نفر:

8 عدد مغز ران

1 قاشق چای­خوری زنجبیل تازه، ریز خرد شده

1 قاشق چای­خوری سیر تازه له شده

1 قاشق چای­خوری نمک

یک و نیم قاشق چای­خوری فلفل

150 میلی لیتر روغن

1 عدد فلفل دلمه ­ای اسلایس شده

150 میلی لیتر آب

2 قاشق غذاخوری آب لیمو

50 گرم کره

حبوبات برای تفت دادن:

200 گرم ذرت شیرین

200 گرم نخود فرنگی پخته

نصف قاشق چای­خوری نمک

نصف قاشق چای­خوری پودر چیلی

1 قاشق غذاخوری آب لیمو

گشنیز تازه برای تزئین

 

طرز تهیه:

  1. مغز ران مرغ را بی استخوان کنید.
  2. زنجبیل، سیر، نمک، دانه فلفل سیاه را درون کاسه ­ای با هم مخلوط کنید
  3. مرغ را با محتویات بالا مخلوط کرده و کنار بگذارید.
  4. روغن را داخل ماهیتابه ریخته و محتویات مرغ را به مدت 10 دقیقه تفت دهید.
  5. حرارت را کم کرد، فلفل دلمه ­ای و آب را اضافه کرده بگذارید 10 دقیقه روی شعله بماند. سپس آب لیمو را اضافه کنید.
  6. در این فاصله، کره را داخل ماهیتابه حرارت داده و ذرت شیرین و نخود فرنگی را به مدت 10 دقیقه تفت دهید. نمک و پودر چیلی را بریزید و 5 دقیقه دیگر تفت دهید.
  7. آب لیمو را به محتویات فوق اضافه کرده و سپس گشنیز را بریزید.
  8. مرغ و فلفل دلمه ­ای را در ظرف مورد نظر بریزید و همراه با حبوبات تفت داده شده، سرو کنید.
 
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

تعداد مشاهده (2592)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "مرغ آغشته به فلفل سیاه Chicken Tossed in Black Pepper"


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید