14 آذر 1393

مرغ تندوری Tandoori-Style Chicken

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:
5

 

Tandoori-Style Chicken

مواد لازم برای 4 نفر:

8 عدد ران مرغ پوست گرفته

150 میلی لیتر ماست

یک و نیم قاشق چای­خوری زنجبیل تازه، ریز خرد شده

یک و نیم قاشق چای­خوری سیر تازه له شده

1 قاشق چای­خوری پودر چیلی

2 قاشق چای­خوری پودر زیره

2 قاشق چای­خوری پودر گشنیز

1 قاشق چای­خوری نمک

نصف قاشق چای­خوری رنگ قرمز خوراکی

1 قاشق غذاخوری پوره تمبرهندی

150 میلی لیتر آب

150 میلی لیتر روغن

برگ کاهو برای سرو

برای تزئین:

حلقه ­های پیاز

اسلایس های گوجه فرنگی

قاچ­های لیمو

طرز تهیه:

  1. هرکدام از ران­های مرغ را 2 یا 3 چاک بزنید.
  2. ماست را درکاسه­ای ریخته، زنجبیل، سیر، پودر چیلی، پودر زیره، پودر گشنیز، نمک و رنگ خوراکی را اضافه کرده و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
  3. ران­های مرغ را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا ران­ها به مواد کاملاً آغشته شوند. سپس به مدت 3 ساعت درون یخچال قرار دهید.
  4. در کاسه­ای دیگر پوره تمبرهندی را با آب مخلوط کرده و مرغ ها را به داخل این کاسه منتقل کنید. خوب مخلوط کرده و 3 ساعت دیگر درون یخچال قرار دهید.
  5. پس از این مدت، مرغ­ها را داخل ظرف نسوزی قرار داده، و روی آنها روغن بمالید و به مدت 35-30 دقیقه گریل کنید. در این فاصله مرغ­ها را برگردانید و مجدداً طرف دیگر را نیز روغن بمالید.
  6. کف ظرف مورد نظر را کاهو قرار داده و ران­ها را روی آن قرار دهید و با حلقه ­های پیاز، گوجه فرنگی و لیمو تزئین کرده و سرو کنید.

نکته آشپزی:

این غذا به همراه Naan Bread, Mint Raita ( رجوع شود به رسپی های مربوطه)، کامل می شود.

تعداد مشاهده (4522)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "مرغ تندوری Tandoori-Style Chicken"


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید