21 آذر 1393

مرغ اسپایسی مالزیایی (Spicy Tomato Chicken (Ayam Masak Merah ترجمه شده توسط موسسه هوریزان

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:
5

 

(Spicy Tomato Chicken (Ayam Masak Merah

طرز تهیه:

1عدد مرغ کامل 8 تکه شده

1 قاشق چای خوری زردچوبه

نمک و فلفل

یک چهارم فنجان فلفل قرمز چیلی خشک

3 عدد فلفل چیلی قرمز، تازه و ریز خرد شده

4 حبه سیر له شده

1 عدد پیاز قرمز خرد شده

1 اسلایس زنجبیل تازه

2 قاشق غذاخوری روغن مایع

1 عدد چوب دارچین

2 عدد بادیان ختایی

5 عدد میخک

5 عدد هل

2 عددگوجه فرنگی اسلایس شده

1 قاشق چای خوری شکر سفید

2 قاشق غذاخوری کچاپ

نصف فنجان آب

 

طرز تهیه:

  1. زردچوبه و نمک به مرغها بزنید و کنار بگذارید. 
  2. فلفل قرمز چیلی خشک را درون آب گرم بریزید تا نرم شود. سپس آن را با فلفل چیلی قرمز تازه، سیر، پیاز و زنجبیل داخل مخلوط کن ریخته و مخلوط کنید.
  3. روغن را داخل ماهیتابه و با حرارت متوسط گرم کنید. مرغها را داخل روغن سرخ کنید سپس آنها را از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید. 1 قاشق غذاخوری روغن داخل ماهیتابه بگذارید بماند و مخلوطی که در مرحله 2 آماده کرده بودید را به همراه دارچین، بادیان ختایی، میخک و هل تفت دهید تا عطر آنها بلند شود. مرغ ها را اضافه کنید. آب بریزید. گوجه فرنگی و کچاپ و شکر را به مواد فوق اضافه کنید. وقتی که به جوش آمد، حرارت را کم کرده و 15 دقیقه بگذارید روی حرارت بماند تا جا بیفتد.
  4. گرم سرو کنید.

تعداد مشاهده (4468)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "مرغ اسپایسی مالزیایی (Spicy Tomato Chicken (Ayam Masak Merah ترجمه شده توسط موسسه هوریزان"


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید