چاپ خبر
دوشنبه, ۲۴ آذر ۱۳۹۳
کیک آناناس وارونه Mini Pineapple Upside Down Cakes

کیک آناناس وارونه

Mini Pineapple Upside Down Cakes

مواد لازم:

2 عدد تخم مرغ

3/2 فنجان شکر سفید

4 قاشق غذاخوری آب آناناس

3/2 فنجان آرد

1 قاشق چای خوری بکینگ پودر

4/1 قاشق چای خوری نمک

برای روی کیک:

4/1 فنجان کره
3/2 فنجان شکر قهوه ای
1 قوطی کنسرو آناناس حلقه ای

مقداری گیلاس تازه یا کمپوت گیلاس
 

طرز تهیه:

  1. فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. قالب های مافین را چرب کنید.
  2. در یک کاسه ای، تخم مرغ، شکر سفید و آب آناناس را به مدت 2 دقیقه با هم زن بزنید. در کاسه ای دیگر، آرد و بکینگ پودر و نمک  را الک کرده و به مخلوط فوق اضافه کنید و مجدداً 2 دقیقه دیگر با هم زن مخلوط کنید.
  3. کره را آب کرده و شکر قهوه ای را بهش اضافه کنید و 1 دققه روی شعله کم قرار دهید.
  4. ته هر کدام از قالب های مافین کمی از مخلوط کره و شکر قهو های بریزید سپس یک حلقه آناناس داخل قالب بگذارید و وسط آناناس نیز یک عدد گیلاس قرار دهید. خمیر آماده مافین را در قالب ها بریزید و یه مدت 25 دقیقه، داخل فر قرار دهید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
 
انتهای پیام/.