چاپ خبر
چهارشنبه, ۲۶ آذر ۱۳۹۳
تخم مرغ و فلفل ترکی(Turkish one-pan eggs & peppers (Menemen

(Turkish one-pan eggs & peppers (Menemen

مواد لازم:

2 قاشق غذا خوری روغن زیتون

2 عدد پیاز اسلایس شده

1 عدد فلفل سبز یا قرمز نصف شده و بدون تخم و اسلایس شده

2-1 عدد چیلی قرمز بدون تخم و اسلایس شده

400 گرم گوجه فرنگی خرد شده

2-1 قاشق چای خوری شکر ریز

4 عدد تخم مرغ

مقداری  جعفری ساطوری شده

6 قاشق غذاخوری ماست خامه ای

2 حبه سیر له شده

طرز تهیه:

  1. روغن را در داخل ماهیتابه گرم کرده و پیاز، فلفل و چیلی را بریزید. بگذارید کمی روی حرارت بماند تا مواد نرم شوند. گوجه فرنگی و شکر را اضافه کرده و خوب بهم بزنید. روی حرارت بگذارید بماند تا آب تبخیر شود.
  2. با یک قاشق چوبی، مواد را در داخل ماهیتابه چهار قسمت کنید و در داخل هر قسمت یک عدد تخم مرغ بشکنید. در ماهیتابه را گذاشته و صبر کنید تا تخم مرغ ها بسته شوند.
  3. ماست را با سیر و نمک  و فلفل مخلوط کنید. روی تخم مرغها ی بسته شده جعفری و سپس مخلوط ماست بریزید.
انتهای پیام/.