چاپ خبر
جمعه, ۰۵ دی ۱۳۹۳
برنج بریانی Biryani Rice

Biryani Rice

مواد لازم:

روغن مایع

5-4 عدد موسیر بصورت ورقه های نازک

برنج باسماطی

3 قاشق غذاخوری روغن جامد

1 قاشق چای خوری دانه زیره

5 عدد هل

6-5 عدد میخک

1 عدد چوب دارچین

2 عدد برگ بو

3/1 فنجان کشمش سلطانی

3/1 فنجان بادام هندی( به دلخواه)

کمی زغفران

 

طرز تهیه:

  1. موسیرها را کمی تفت دهید تا تا طلایی رنگ شوند. کنار بگذارید.
  2. برنج را بشوئید و کنار بگذارید
  3. روغن جامد را داخل ماهیتابه گرم کرده سپس زیره، هل، میخک، پوب دارچین، برگ بو، کشمش و بادام هندی و کمی نمک، اضافه کنید و چند ثانیه تفت دهید. سپس برنج را بریزید و خوب مخلوط کنید تا برنج به روغن آغشته شود.
  4. 2 فنجان آب بریزید و بگذارید بچوشد. حرارت را کمی کنید و بگذارید مایع 15 دقیقه دیگر بچوشد. وقتی آب تبخیر شد، زعفران دم کشیده را روی برنج بریزید و دم کن قابلمه را گذاشته و اجازه دهید برنج دم بکشد.
موقع سرو، موسیر تفت داده شده را روی برنج بریزید.
انتهای پیام/.