چاپ خبر
شنبه, ۳۱ خرداد ۱۳۹۳
سوپ لوبیای توسکان Tuscan bean soup

سوپ لوبیای Tuscan         
               
​   
                                 Tuscan bean soup

مواد لازم برای 4 نفر:

225 گرم لوبیای Tuscan (می توان از لوبیا ی سفید استفاده کرد) که از شب قبل خیس شده باشد.

1 قاشق غذاخوری روغن زیتون

ا عدد عصاره مرغ یا سبزیجات

150 میلی لیتر یا 3/2 فنجان شیر

2 قاشق غذاخوری اورگانو تازه خرد شده

نمک و فلفل

طرز تهیه:

  • 1-لوبیا را بپزید و آب آن را نگه دارید. اگر از کنسرو استفاده می کنید، آب کنسرو را نگه دارید.
  • 2-سیر را 3-2 دقیقه در روغن تفت دهید.
  • 3-لوبیا و سیر تفت داده شده را درون قابله بریزید و 400 میلی لیتر از آب لوبیا را که قبلاً نگه داشته اید، به آن اضافه کنید. ممکن است نیاز باشد که آب بیشتری به آن اضافه کنید. عصاره مرغ یا سبزیجات را به آن اضافه کرده و پس از جوش آمدن، قابلمه را از روی حرارت بردارید.
  • 4-مخلوط فوق را درون مخلوط کن بریزید تا مایعی یکدست حاصل شود.
  • 5-نمک و فلفل و شیر را اضافه کرده و مجدداً درون قابله بریزید و بگذارید سوپ گرم شود ولی نجوشد.
  • 6-قبل از سرو کردن، اورگانو را روی سوپ بریزید.

 

نکته آشپزی: اگر از اورگانو خشک استفاده می کنید، در مرحله 3  آن را به سوپ اضافه کنید.

 






انتهای پیام/.