چاپ خبر
شنبه, ۳۱ خرداد ۱۳۹۳
سوپ سبز Grenn Soup

سوپ سبز                       Grenn Soup

مواد لازم برای 4 نفر:

1 قاشق غذاخوری روغن زیتون

1 عدد پیاز خرد شده

1 حبه سیر له شده

200 گرم سیب زمینی پوست کنده، به قطعات دو و نیم سانتی خرد شده

700 میلی لیتر یا 3 فنجان آب سبزیجات یا آب مرغ

1 عدد خیار کوچک یا نصف یک خیار بزرگ خرد شده

80 گرم شاهی آبی

125 گرم لوبیا سبز، از طول نصف شده

نمک و فلفل

طرز تهیه:

  • 1-سیر و پیاز را به مدت 4-3 دقیقه در روغن تفت می دهیم و سپس سیب زمینی های خرد شده را به مدت 3-2 دقیقه تفت می دهیم.
  • 2-آب سبزیجات یا مرغ را اضافه کرده و می گذاریم بجوشد، سپس 5 دقیقه دیگر می گذاریم بماند تا کمی غلیظ شود.
  • 3-خیار را اضافه کرده و می گذاریم 3 دقیقه ی دیگر سوپ بپزد تا سیب زمینی ها کمی نرم شوند.
  • 4-در این مرحله، شاهی را اضافه کرده و می گذاریم تا کمی نرم شود. سپس سوپ را داخل مخلوط کن می ریزیم و هم می زنیم تا مخلوطی یکدست حاصل شود. می توانید قبل از اینکه شاهی را اضافه کنید، سوپ را با هم زن دستی مخلوط کنید و مایع را از صافی عبور دهید و سپس شاهی را خوب خرد کرده و به سوپ اضافه کنید.
  • 5-لوبیا سبزها را به مدت 4-3 دقیقه در داخل آب جوش بپزید تا کمی نرم شوند.
  • 6-لوبیا ها را به سوپ اضافه کنید و نمک و فلفل به آن بزنید و گرم سرو کنید.

نکته آشپزی: اگر دوست داشتید، می توانید به جای لوبیا سبز از نخود فرنگی استفاده کنید.


انتهای پیام/.