چاپ خبر
شنبه, ۰۴ بهمن ۱۳۹۳
کوکی کره ای Butter Cookies

کوکی کره ای    Butter Cookies   

مواد لازم برای تهیه 36-24 عدد کوکی:

8 قاشق غذاخوری کره، نرم شده

¾ فنجان شکر

1 قاشق چای خوری وانیل مایع

1 عدد تخم مرغ

2 فنجان آرد

½ قاشق چای خوری بکینگ پودر

مقداری نمک

¼ فنجان شیر

طرز تهیه:

1 . فر را با درجه حرارت 280 سانتی گراد از قبل گرم کنید.

2. کره و شکر را با هم زن برقی مخلوط کنید تا به شکل کرم درآید. سپس وانیل و تخم مرغ را اضافه کنید و مواد را خوب با یکدیگر مخلوط کنید.

3. آرد، نمک و بکینگ پودر را داخل کاسه ای با هم مخلوط کنید.

4. نیمی از مخلوط ارد را به مخلوط کره اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه هم بزنید و سپس شیر را اضافه کنید( اگر می خواهید گردو، بادام و .... اضافه کنید، حالا وقتشه). 10 ثانیه هم بزنید سپس مابقی مخلوط آرد را اضافه کرده  و اگر لازم شد شیر بیشتری اضافه کنید بطوری که بتوان مخلوط را به راحتی با قاشق برداشت و از داخل قاشق به راحتی ریخته شود.

5. مخلوط حاصله را با قاشق و با فاصله، درون سینی فر چرب نشده بریزید و به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا لبه های کوکی به رنگ قهوه ای درآید. اگر می خواهید کوکی ها را تزئین کنید، اجازه دهید تا خنک شوند.

ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

انتهای پیام/.