چاپ خبر
شنبه, ۳۱ خرداد ۱۳۹۳
پیازترشی شیرین و تند Sweet and Sour Baby onions

پیازترشی شیرین و تندSweet and Sour Baby onions             

مواد لازم برای 4 نفر:

350گرم پیاز ترشی

2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

2 عدد برگ بو تازه خلالی شده

پوست 1 عدد لیموترش، بصورت خلال های باریک و نازک

1 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای

1 قاشق غذاخوری عسل

4 قاشق غذاخوری سرکه شراب

طرز تهیه:

  • 1-پیازها را داخل کاسه آب جوش به مدت 10 دقیقه قرار داده تا پوست آنها به راحتی کنده شود. سپس آنها را نصف کنید.
  • 2-روغن را در ماهیتابه گرم کنید و پیازها و برگ بو را به مدت6-5 دقیقه سرخ کنید.
  • 3-پوست لیمو ها را خلالی ببرید و به همراه شکر و عسل در ماهیتابه بریزید. 3-2 دقیقه مرتب هم بزنید تا پیازها کارمالی شوند.
  • 4-سرکه را اضافه کنید و بگذارید 3 دقیقه مخلوط داخل ماهیتابه بپزد تا آب آن بخار شود.
  • 5-غذا را داخل ظرف مناسب، گرم سرو کنید.

نکته آشپزی:

 اگر می خواهید غذایتان شرین تر شود، مقدار شکر را بیشتر کنید و چنانچه دوست دارید ترش شود،  مقدار سرکه را بیشتر کنید.


انتهای پیام/.