Koftas – Indian Style Meatballs
کوفته هندی
مواد لازم:
1 کیلوگرم گوشت چرخ کرده
2 قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده
1 قاشق غذاخوری پودر زیره
1 قاشق غذاخوری پودر گشنیز
¼ قاشق چای خوری پودر میخک
¼ قاش قچای خوری پودر دارچین
1/8 قاشق چای خوری جوز هندی رنده شده
¼ قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه
کمی فلفل کایانه
1 قاشق چای خوری نمک
5 قاشق غذاخوری ماست
8-7 قاشق غذاخوری روغن
2-1 عدد چوب دارچین
6 عدد هل
2 عدد برگ بو
5 عدد میخک
1 فنجان آب گرم
طرز تهیه:
- گوشت، زنجبیل، زیره، پودر میخک، پودر دارچین، جوز هندی، فلفل سیاه، کایانه، نمک و 3 قاشق غذاخوری ماست را داخل کاسه ای با هم مخلوط کنید. با دستهای تمیز و شسته، از مخلوط فوق 24 عدد کوفته به طول 5 سانت و به قطر 2.5 سانت آماده کنید.
- روغن را داخل ماهیتابه بزرگ و سنگینی گرم کرده، سپس چوب دارچین، هل، میخک و برک بو را بریزید و هم بزنید.
- کوفته ها را داخل ماهیتابه، صاف بچینید و دو طرف کوفته ها را با حرارت زیاد کمی سرخ کنید تا قهوه ای رنگ شوند.
- بقیه ماست را با آب گرم مخلوط کرده و روی کوفته ها بریزید و بگذارید بجوشد.
- در ماهیتابه را گذاشته، حرارت را کم کنید و 30 دقیقه بپزید و هر 8 دقیقه یک بار کوفته ها را برگردانید
- پس از نیم ساعت آب تبخیر می شود. در این حالت، چوب دارچین، هل، میخک و برگ بو را خارج کرده و با برنج سرو کنید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان