چاپ خبر
سه‌شنبه, ۲۵ فروردین ۱۳۹۴
کوفته هندی Koftas – Indian Style Meatballs

Koftas – Indian Style Meatballs

کوفته  هندی

مواد لازم:

1 کیلوگرم گوشت چرخ کرده

2 قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده

1 قاشق غذاخوری پودر زیره

1 قاشق غذاخوری پودر گشنیز

¼ قاشق چای خوری پودر میخک

¼ قاش قچای خوری پودر دارچین

1/8 قاشق چای خوری جوز هندی رنده شده

¼ قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه

کمی فلفل کایانه

1 قاشق چای خوری نمک

5 قاشق غذاخوری ماست

8-7 قاشق غذاخوری روغن

2-1 عدد چوب دارچین

6 عدد هل

2 عدد برگ بو

5 عدد میخک

1 فنجان آب گرم

 

طرز تهیه:

  1. گوشت، زنجبیل، زیره، پودر میخک، پودر دارچین، جوز هندی، فلفل سیاه، کایانه، نمک و 3 قاشق غذاخوری ماست را داخل کاسه ای با هم مخلوط کنید. با دستهای تمیز و شسته، از مخلوط فوق 24 عدد کوفته به طول 5 سانت و به قطر 2.5 سانت آماده کنید.
  2. روغن را داخل ماهیتابه بزرگ و سنگینی گرم کرده، سپس چوب دارچین، هل، میخک و برک بو را بریزید و هم بزنید.
  3. کوفته ها را داخل ماهیتابه، صاف بچینید و دو طرف کوفته ها را با حرارت زیاد کمی سرخ کنید تا قهوه ای رنگ شوند.
  4. بقیه ماست را با آب گرم مخلوط کرده و روی کوفته ها بریزید و بگذارید بجوشد.
  5. در ماهیتابه را گذاشته، حرارت را کم کنید و 30 دقیقه بپزید و هر 8 دقیقه یک بار کوفته ها را برگردانید
  6. پس از نیم ساعت آب تبخیر می شود. در این حالت، چوب دارچین، هل، میخک و برگ بو را خارج کرده و با برنج سرو کنید.
 
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
انتهای پیام/.