املت ایتالیاییItalian Omelette
مواد لازم برای 4 نفر:
900 گرم سیب زمینی
1 قاشق غذاخوری روغن
1 عدد پیاز بزرگ، حلقه حلقه شده
2 حبه سیر له شده
6 عدد گوجه فرنگی خشک، بصورت خلالی برش داده شده
400 گرم آرتیشو کنسروی
250 گرم پنیر ریکوتا
4 عدد تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری شیر
50 گرم پنیر پارمیزان رنده شده
3 قاشق غذاخوری آویشن خرد شده
طرز تهیه:
1- سیب زمینی ها را پوست کنده و داخل کاسه آب سرد قرار دهید. سیب زمینی ها را بصورت ورقه های نازک ببرید.
2- سیب زمینی ها را داخل آب جوش بریزید و بگذارید 6-5 دقیقه بماند تا کمی نرم شود.
3- روغن را در ماهیتابه گرم کنید و سپس پیاز و سیر را به مدت 4-3 دقیقه تفت دهید.
4- گوجه فرنگی های خشک شده را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر بگذارید روی حرارت بماند.
5- داخل ظرف پیرکس، یک لایه سیب زمینی، سپس یک لایه از مخلوط پیاز و سیر و گوجه فرنگی سپس پنیر ریکوتا و آرتیشو را اضافه کنید. این کار را لایه به لایه ادامه دهید. در آخرین لایه سیب زمینی باید قرار گیرد.
6- تخم مرغ، شیر و نصف پنیر پارمیزان، آویشن، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و روی سیب زمینی ها بریزید.
7- مابقی پنیر پارمیزان را روی مخلوط فوق بریزید و در داخل فر که از قبل و با درجه حرارت 190 سانتی گراد یا 375 فارنهایت، گرم کرده اید، به مدت 25-20 دقیقه بپزید تا کاملاً طلایی شود.
8- املت را بصورت دلخواه برش بزنید و سرو کنید.
نکته آشپزی: قرار دادن سیب زمینی ها داخل آب سرد، مانع از سیاه شدن سیب زمینی ها می شود.