چاپ خبر
سه‌شنبه, ۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۴
کیک تکزاسی Texas Sheet Cake


Texas Sheet Cake

2 فنجان آرد چند منظوره

2 فنجان شکر سفید

1 قاشق چای خوری جوش شیرین

نصف قاشق چای خوری نمک

نصف فنجان خامه ترش

2 عدد تخم مرغ

1 فنجان کره

1 فنجان آب

5 قاشق غذاخوری پودر کاکائو

 

6 قاشق غذاخوری شیر

5 قاشق غذاخوری پودر کاکائو

نصف فنجان کره

4 فنجان  شکر قنادی

1 قاشق چای خوری وانیل مایع

1 فنجان گردوی  خرد شده( به دلخواه)

 

طرز تهیه:

  1. فر را از قبل و با درجه حرارت 180 سانتی گراد، گرم کرده و قالب 10 ×15  را چرب کرده و کنار بگذارید.
  2. آرد، شکر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کرده سپس خامه و تخم مرغ را به آن اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
  3. کره را روی حرارت ملایم آب کرده و آب و 5 قاشق غذاخوری پودر کاکائو را اضافه کرده و بگذارید مایع بجوشد سپس از روی حرارت برداشته و اجازه دهید خنک شود. پس از آن به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و مواد را خوب با هم ترکیب کنید.
  4. مخلوط حاصل را داخل قالب بریزید و به مدت 20 دقیقه داخل فر قرار دهید تا بپزد. می توان از چوب کبریت برای امتحان پخت اصتفاده کرد.
  5. برای تهیه رویه کیک،  شیر، 5 قاشق غذاخوری پودر کاکائو و نصف فنجان کره را داخل قابلمه کوچکی ریخته و روی حرارت بگذارید تا بجوشد سپس از روی حرارت برداشته، شکر و وانیل  را  اضافه کنید و در آخر نیز در صورت تمایل گردوی خرد شده را بریزید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید و مایع حاصل را روی کیک گرم، بریزید.

ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

انتهای پیام/.