چاپ خبر
چهارشنبه, ۰۲ اردیبهشت ۱۳۹۴
مرغ با سیر و پنیر پارمیزان Garlic Parmesan Chicken

 

Baked Garlic Parmesan Chicken

مواد لازم:

2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

1 تا 2 حبه سیر له شده

1 فنجان پودر سوخاری

2/3 فنجان پنیر پارمیزان رنده شده

1 قاشق چای خوری ریحان خشک

¼ قاشق چای خوری فلفل سیاه و کمی بیشتر برای مزه دار کردن مرغ

6 عدد سینه مرغ بدون پوست و نصف شده

نمک

طرز تهیه:

  1. فر را از قبل و با درجه 157 سانتی گراد از قبل گرم می کنیم و قالب 13×9 را چرب کرده کنار می گذاریم.
  2. روغن زیتون و سیر را داخل کاسه ای با یکدیگر مخلوط می کنیم.
  3. در کاسه ای دیگر، پودر سوخاری، فلفل سیاه، ریحان و پنیر پارمیزان را با هم ترکیب کرده، مرغها را با کمی نمک و فلفل مزه دار می کنیم.
  4. مرغها را ابتدا داخل روغن و سیر فرو می بریم و سپس داخل کاسه ی مخلوط پودر سوخاری. سپس مرغها را داخل قالب قرار داده و مابقی مخلوط پودر سوخاری را روی آنها می ریزیم و داخل فر قرار می دهیم.
  5. به مدت 30 دقیقه داخل فر قرار می دهیم.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
انتهای پیام/.