چاپ خبر
چهارشنبه, ۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۴
سس گوجه فرنگی سرخ شده برای پاستا Roasted Tomato Pasta Sauce

سس گوجه فرنگی سرخ شده برای پاستا Roasted Tomato Pasta Sauce

مواد لازم:

2 کیلوگرم گوجه فرنگی رسیده نصف شده

125 میلی لیتر روغن زیتون

1 قاشق غذاخوری نمک

1 قاشق غذاخوری فلفل سیاه کوبیده شده

1 حبه سیر

مقداری فلفل قرمز

سرکه بالزامیک

شکر

 

طرز تهیه:

  1. فر را با حرارت 200 درجه سانتی گراد یا درجه 6 از قبل گرم کنید.

  2. روغن زیتون، نمک، فلفل، سیر، فلفل قرمز و سرکه بالزامیک را با هم مخلوط کرده، گوجه فرنگی های نصف شده را داخل این مخلوط بغلطانید و سپس داخل سینی فر بچینید بطوری که پوست گوجه فرنگی ته سینی فر باشد.

  3. روی گوجه فرنگی ها کمی شکر بپاشید و به مدت 1 ساعت داخل فر قرار دهید.

  4. مواد را بصورت پوره درآورده و داخل ظرف شیشه ای در دار بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
انتهای پیام/.