چاپ خبر
یکشنبه, ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۴
سس اسموکر Smoker Sauce

سس اسموکر  Smoker Sauce

مواد لازم:

2 و نیم فنجان سس باربیکیو

نصف فنجان سس سالسا

نصف فنجان سس سویا

¾ فنجان شکر قهوه ای

1 قاشق چای خوری پودر زنجبیل

1 قاشق غذا خوری سیر رنده شده

1 قاشق غذاخوری فلفل سیاه درشت

نمک

طرز تهیه:

1.تمام مواد را خوب با یکدیگر مخلوط کرده و داخل ظرف شیشه ای در دار ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

2.این سس را می توان برای مزه دار کردن ماهی  و گوشت استفاده کرد.

 

ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

انتهای پیام/.