چاپ خبر
دوشنبه, ۲۳ شهریور ۱۳۹۴
سالاد اسفناج و توت فرنگیStrawberry Spinach Salad

 

مواد لازم:

2 قاشق غذاخوری دانه کنجد

1 قاشق غذاخوری دانه خشخاش

نصف فنجان شکر سفید

نصف فنجان روغن زیتون

¼ فنجان سرکه سفید

¼ قاشق چای خوری پاپریکا

¼ قاشق چای خوری سس Worcestershire

1 قاشق غذاخوری پیاز ریز خرد شده

300 گرم اسفناج ریز که احتیاجی به خرد کردن نداشته باشد

مقداری توت فرنگی اسلایس شده

¼ فنجان بادام پوست گرفته

طرز تهیه:

  1. دانه کنجد، دانه خشخاش، شکر، روغن زیتون، سرکه، پاپریکا، سس Worcestershire و پیاز را داخل کاسه ای ریخته و با هم مخلوط می کنیم. داخل ظرف در دار می ریزیم و به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.
  2. در کاسه ای دیگر اسفناج، توت فرنگی و بادام را مخلوط می کنیم و درسینگ خنک شده را روی سالاد ریخته و مجدداً به مدت 15-10 دقیقه داخل یخچال قرار داده  سپس سرو می کنیم.

ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

انتهای پیام/.