چاپ خبر
دوشنبه, ۳۰ شهریور ۱۳۹۴
بابا غنوج Baba Ghanoush

مواد لازم:

1 عدد بادمجان بزرگ

3 حبه سیر

¼ فنجان آب لیموی تازه

3 قاشق غذاخوری Tahini

کمی نمک دریایی

¼ فنجان روغن زیتون

2 قاشق غذاخوری جعفری ریز خرد شده

طرز تهیه:

  1. بادمجان را به مدت 45 دقیقه داخل فر کباب کنید سپس پوست آن را بگیرید.
  2. بادمجان را به همراه مواد دیگر غیر از روغن زیتون و جعفری، داخل مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید تا نرم شوند سپس روغن زیتون را کم کم به آن اضافه کنید.
  3. جعفری را بریزید و با دست هم بزنید.
  4. این غذا را به همراه نان پیتا سرو کنید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
انتهای پیام/.