چاپ خبر
یکشنبه, ۱۲ مهر ۱۳۹۴
کیک رول کدو حلوایی Pumpkin Roll

 

مواد لازم:

3 عدد تخم مرغ

1 فنجان شکر سفید

2/3 فنجان پوره کدو حلوایی

1 قاشق غذاخوری آب لیمو

2/3 فنجان آرد self- rising (برای تهیه یک فنجان از این آرد، یک فنجان آرد را با یک و 1/2 قاشق چای خوری بکینگ پودرو ¼ قاشق چای خوری نمک دریایی و یا 1/8 قاشق چای خوری نمک معمولی را با هم مخلوط کنید)

2 قاشق چای خوری پودر دارچین

1 قاشق چای خوری جوز هندی

1 قاشق چای خوری پودر زنجبیل

1 فنجان شکر قنادی

¼ فنجان کره نرم شده

220 گرم پنیر خامه ای

1 قاشق چای خوری وانیل مایع

طرز تهیه:

  1. فر را با حرارت 170 درجه سانتی گراد از قبل گرم کنید.
  2. تخم مرغ، شکر، پوره کدو حلوایی و آب لیمو را با هم مخلوط کنید
  3. آرد، دارچین، جوز هندی و زنجبیل را با هم و داخل کاسه ای جداگانه مخلوط کنید و به مواد فوق بیافزایید و خوب مخلوط کنید.
  4. مواد کیک را داخل قالب 10x 15 بریزید و به مدت 20-15 دقیقه داخل فر بپزید.
  5. پنیر خامه ای را با وانیل ، کره و شکر قنادی مخلوط کنید.
  6. وقتی کیک کمی سرد شد( نه کاملاً سرد) کرم فوق را روی آن بمالید و بصورت رول بپیچید و با سلفون بپیچید وتا موقع سرو، داخل یخچال قرار دهید.
  7. به هنگام سرو، کمی پودر قند روی آن بپاشید.

ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

انتهای پیام/.