چاپ خبر
چهارشنبه, ۲۹ مهر ۱۳۹۴
سالاد تابوله Tabbouleh salad

 

مواد لازم:

200 گرم بلغور گندم

نمک دریایی

پودر فلفل سیاه

50 گرم پسته

1 دسته نعناع تازه

2 دسته جعفری تازه

6 عدد تربچه

4 عدد پیازچه

4 عدد گوجه فرنگی رسیده

آب 2 عدد لیموی تازه

1 عدد انار

نصف قاشق چای خوری سماق

طرز تهیه:

  1. بلغور را با آب سرد شسته  و بپزید.
  2. در این فاصله پسته ها را روی حرارت متوسط کمی تفت داده، سپس خوب خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید.
  3. نعناع و جعفری و بقیه سبزیجات را خرد کرده و داخل کاسه بریزید و روی آن آب لیمو، 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون و نمک و فلفل بریزید و مواد را خوب مخلوط کنید.
  4. در این مرحله بلغور را بریزید و هم بزنید و در آخردانه های انار را اضافه کنید و روی سالاد سماق بپاشید.

 

ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

انتهای پیام/.