چاپ خبر
شنبه, ۰۲ آبان ۱۳۹۴
گل کلم سرخ شده Roasted cauliflower
 

مواد لازم:

1 عدد گل کلم

4 قاشق غذاخوری روغن زیتون

رنده پوست و آب یک عدد لیمو

1 قاشق غذاخوری زیره

1 قاشق غذاخوری پودر سیر

1 قاشق چای خوری پودر گشنیز

2 قاشق چای خوری نمک

نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه

نصف فنجان پنیر پارمیزان رنده شده

طرز تهیه:

  1. فر را با حرارت 200 درجه سانتی گراد از قبل گرم می کنیم.
  2. روغن زیتون، رنده پوست لیمو، آب لیمو، زیره پودر سیر، پودر گشنیز نمک و فلفل را با هم مخلوط می کنیم.
  3. گل کلم درسته را کاملاً به مواد فوق آغشته می کنیم و به مدت 40-30 دقیقه داخل فر قرار می دهیم تا طلایی رنگ شود.
  4. به هنگام سرو، پنیر پارمیزان را روی گل کلم می پاشیم.

 

ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

انتهای پیام/.