چاپ خبر
یکشنبه, ۰۳ آبان ۱۳۹۴
سالاد عدس و بلو چیز French Lentil Salad With Blue Cheese

مواد لازم:

2 فنجان عدس پخته آبکش شده

1 عدد هویج پوست کنده، خرد شده

1 عدد پیاز زرد کوچک، خرد شده

10 قاشق غذاخوری روغن زیتون

5 قاشق غذاخوری سرکه شراب قرمز

نمک دریایی و پودر فلفل سیاه

170 گرم  ارگولا

220 گرم پنیر بلو چیز به قطعات دلخواه

2 قاشق غذاخوری جعفری ساطوری

1 قاشق چای خوری آویشن خرد شده

قاچ لیمو برای سرو

طرز تهیه:

  1. داخل قابلمه آب ریخته و عدس، هویج و پیاز را داخل آن می ریزیم و می گذاریم تا عدس بپزید سپس آبکش می کنیم.
  2. 7 قاشق غذاخوری روغن زیتون را با سرکه و نمک و فلفل با هم ترکیب کرده و عدس، هویج، پیاز را داخل این مخلوط می خوابانیم .
  3. آروگولا را با بقیه روغن و نمک و فلفل مزه دار می کنیم.
  4. سالاد را داخل ظرف مورد نظر می ریزیم و آرگولا را اطراف ظرف چیده و روی آن بلو پیز می ریزیم و با قاچ های لیمو تزئین کرده و سرو می کنیم.

ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

انتهای پیام/.