مواد لازم:
2 فنجان عدس پخته آبکش شده
1 عدد هویج پوست کنده، خرد شده
1 عدد پیاز زرد کوچک، خرد شده
10 قاشق غذاخوری روغن زیتون
5 قاشق غذاخوری سرکه شراب قرمز
نمک دریایی و پودر فلفل سیاه
170 گرم ارگولا
220 گرم پنیر بلو چیز به قطعات دلخواه
2 قاشق غذاخوری جعفری ساطوری
1 قاشق چای خوری آویشن خرد شده
قاچ لیمو برای سرو
طرز تهیه:
- داخل قابلمه آب ریخته و عدس، هویج و پیاز را داخل آن می ریزیم و می گذاریم تا عدس بپزید سپس آبکش می کنیم.
- 7 قاشق غذاخوری روغن زیتون را با سرکه و نمک و فلفل با هم ترکیب کرده و عدس، هویج، پیاز را داخل این مخلوط می خوابانیم .
- آروگولا را با بقیه روغن و نمک و فلفل مزه دار می کنیم.
- سالاد را داخل ظرف مورد نظر می ریزیم و آرگولا را اطراف ظرف چیده و روی آن بلو پیز می ریزیم و با قاچ های لیمو تزئین کرده و سرو می کنیم.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان