چاپ خبر
شنبه, ۲۰ شهریور ۱۳۹۵
بیسکوئیت دیجستیو Digestive Biscuit

 

بیسکوئیت دیجستیو

(18 عدد)

مواد لازم:

100 گرم آرد سبوس دار

100 گرم جو دوسر

1 قاشق چای خوری بکینگ پودر

50 گرم شکر قهوه ای

100 گرم کره نرم

2 قاشق غذاخوری شیر

طرز تهیه:

1.       فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد از قبل روشن می کنیم.

2.       جو دوسر را کاملاً آسیاب می کنیم تا بشکل پودر درآید.

3.       تمام مواد خشک را با هم مخلوط کرده سپس کره را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا بصورت خرده های نان خشک درآید.

4.       شیر را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خمیری یکدست حاصل شود

5.       خمیر را به مدت 15 دقیقه داخل یخچال قرار می دهیم.

6.       پس از این مدت، خمیر را به ضخامت 3 میلی متر با وردنه باز کرده و با قالب گرد، قالب می زنیم و به مدت 15 دقیقه داخل فر قرار میدهیم.

 

ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

انتهای پیام/.