نان کنجدی( چوب شور) Sesame Breadsticks
مواد لازم برای تهیه 32 عدد:
225 گرم آرد سفید قوی
225 گرم آرد گندم سبوس دار
7 گرم مایه خمیر خشک( 2 قاشق چای خوری)
2 ق چای خوری نمک
½ ق چ شکر450 میلی لیتر آب 52درجه سانتی کراد
4 ق غ روغن زیتون
سفیده تخم مرغ 1 عدد، کمی زده شده
کنجد
طرز تهیه:
- آرد، شکر و مایه خمیر را داخل کاسه ای با هم مخلوط کرده و وسط آن را گود کنید و به تدریج بیشتر مقدار آب را اضافه کرده، روغن را هم کم کم اضافه کنید تا خمیر منسجمی حاصل شود. اگر نیاز بود مابقی آب را نیز اضافه کنید.
- خمیر را به مدت 10 دقیقه روی سطح آرد پاشیده شده ورز دهید و سپس آن را داخل کاسه چرب شده قرار دهید،روی خمیر را بپوشانید و بگذارید بماند تا حجم آن دو برابر شود.
- خمیر را روی سطح آرد پاشیده شده کمی ورز دهید تا هوای خمیر گرفته شود سپس خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. هر کدام از چونه ها را بصورت رول 40 سانتی درآورید و هز کدام از رول های 40 سانتی را نیز به 8 قسمت تقسیم کنید و باز هر کدام از این 8 قسمت را نیز نصف کرده تا در آخر کار 32 عدد خمیر داشته باشید.
- هر کدام از خمیرها را بصورت رول های 25 سانتی در آورید (روی مابقی خمیر ها را بپوشانید تا خشک نشوند) و در داخل سینی فری که کمی آرد پاشیده اید، منتقل کنید.
- وقتی تمام رول ها آماده شد، روی آنها را بپوشانید و بگذارید 10 دقیقه استراحت کند.
- روی رول ها سفیده تخم مرغ بمالید و سپس کنجد فراوان بریزید و به مدت 10 دقیقه داخل فر از قبل گرم شده و با درجه حرات 230 سانتی گراد، قرار دهید.
- از داخل فر درآورید مجدداً سفیده تخم مرغ بمالید و 5 دقیقه دیگر داخل فر قرار دهید تا برشته و به رنگ قهوه ای طلایی در آید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان