چاپ خبر
شنبه, ۱۳ آذر ۱۳۹۵
مرغ سوخاری با بادام ALMOND CRUSTED CHICKEN

 مرغ سوخاری با بادام ALMOND CRUSTED CHICKEN 

مواد لازم:

¼ فنجان آرد سفید چند منظوره

1 ق چ نمک

½ ق چ فلفل

½ ق چ آویشن خشک

1 عدد تخم مرغ

½ فنجان آردسوخاری درشت

¼ فنجان پودر بادام

4 تیکه سینه مرغ بدون پوست

طرز تهیه:

  1. آرد،نمک، فلفل و آویشن را با همدیگر مخلوط می کنیم.
  2. در یک کاسه دیگر تخم مرغ را به همراه 2 ق غ آب هم می زنیم.
  3. در یک ظرف دیکر آرد سوخاری و پودر بادام را مخلوط می کنیم.
  4. فر را با درجه حرارت 180 سانتی گراد از قبل گرم کرده و سینی فر را چرب می کنیم.
  5. سینه مرغ ها را ابتدا در مخلوط آرد، سپس مخلوط تخم مرغ و در آخر در داخل آرد سوخاری می غلطانیم و روی آنها روغن اسپری کرده و داخل فر به مدت 60-50 دقیقه قرار می دهیم.
  6. بلافاصله سرو می کنیم.

ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

 

 

انتهای پیام/.