چاپ خبر
چهارشنبه, ۲۴ آذر ۱۳۹۵
موس شکلات Chocolate Mousse

Chocolate Mousseموس شکلات  

مواد لازم:

30 گرم شکلات تخته ای کم شیرین، خرد شده

نصف فنجان آب

2 قاشق غذاخوری کره (چیز دیگری جایگزین نشود)

3 عدد زرده تخم مرغ

2 قاشق غذاخوری شکر

1 و ¼ فنجان خامه قنادی

طرز تهیه:

  1. شکلات را به همراه ¼ فنجان آب و کره را به روش بن ماری حل کنید سپس بگذارید 10 دقیقه خنک شود.
  2. در کاسه ای دیگر، زرده ها را با شکر و باقی مانده آب هم بزنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا حرارت مایع به 160 درجه برسد (2-1 دقیقه) سپس از روی حرارت برداشته و با مخلوط شکلات ترکیب کنید.
  3. کاسه حاوی مخلوط فوق را روی یخ قرار داده هم بزنید تا خنک شود حدود 10-5 دقیقه. سپس خامه را بهش اضافه کرده داخل ظروف مورد نظر بریزید و به مدت 4 ساعت یا ترجیجاً یک شب، داخل یخچال قرار دهید.

ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

انتهای پیام/.