چاپ خبر
سه‌شنبه, ۳۰ آذر ۱۳۹۵
دسر هلو Fresh Southern Peach Cobbler

دسر هلو    Fresh Southern Peach Cobbler

8 عدد هلو پوست کنده، بصورت اسلایس های نسبتاً نازک

¼ فنجان شکر سفید

¼ فنجان شکر قهوه ای

¼ ق چ پودر دارچین

1/8 ق چ پودر وز هندی

1 ق چ آب لیموی تازه

1 ق چ نشاسته ذرت

1 فنجان آرد چند منظوره

¼ فنجان شکر سفید

¼ فنجان شکر قهوه ای

1 ق چ بکینگ پودر

½ ق چ نمک

6 ق غ کره سرد، مکعبی خرد شده

¼ فنجان آب جوش

طرز تهیه:

  1. فر را با 220 درجه سانتی گراد گرم می کنیم.
  2. داخل کاسه ای بزرگ، هلوها، ¼ فنجان شکر سفید، ¼ فنجان شکر قهوه ای، ¼ ق چ دارچین، جوز هندی، آب لیمو و نشاسته ذرت را با هم مخلوط می کنیم و داخل ظرف پیرکس به ابعاد 20*8 سانتی متر می دریزیم و به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار م دهیم تا بپزد.
  3. در این فاصله، آرد، ¼ فنجان شکر سفید، ¼ فنجان شکر قهوه ای، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط میکنیم. کره را اضافه کرده و به کمک انگشتان خود کره را به خورد خمیر میدهیم و سپس آب را اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
  4. هلوها را از فر خارج کرده و مخلوط فوق را روی آن میریزیم سپس3 ق غ شکر سفید را با 1 ق چ دارچین مخلوط کرده و روی مخلوط هلوها میریزیم و به مدت 30 دقیقه داخل فر قرار داده تا رنگ آن طلایی شود.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

 

انتهای پیام/.