مواد لازم:
نیم کیلو هویج کوچک
2 ق غ کره آب شده
3 ق غ شیره افرا یا عسل
1 ق غ خردل Dijon
نمک، فلفل سیاه
2 ق چ جعفری ریز خرد شده
طرز تهیه:
1. فر را با حرارت 200 درجه سانتی گراد از قبل گرم کنید.
2. هویج های شسته شده( با پوست) را به کره، Maple syrup ، خردل، نمک و فلفل آغشته کنید و دراخل سینی فری که کاغذ روغنی انداخته اید، بریزید و به مدت 30-25 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کاملاً بپزد.
3. به هنگام سرو جعفری ریز شده را روی آن بپاشید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان