چاپ خبر
سه‌شنبه, ۰۳ اسفند ۱۳۹۵
میگو با سس نارگیل Shrimp in Coconut Sauce

 

میگو با سس نارگیل   Shrimp in Coconut Sauce

مواد لازم:

700 گرم میگو

5 ق غ روغن مایع

3 حبه سیر (1 عدد له شده و 2 عدد ریز خرد شده)

1 ق چ نمک

1 ق چ فلفل سیاه

نصف یک عدد پیاز بزرگ ریز خرد شده

1 عدد فلفل دلمه ای بزرگ، قرمز یا زرد، اسلایس شده

½ فنجان گوجه فرنگی کنسروی

مقداری برگ ریحان

2 ق غ جعفری یا گشنیز خرد شده

1 قوطی کنسرو شیر نارگیل

1/3 فنجان آب مرغ

2 ق غ آب لیموی تازه

1 ق چ زنجبیل تازه رنده شده

1 ق چ پاپریکا

50 گرم پنیر خامه ای

1 عدد فلفل یالاپنو قرمز اسلایس شده ( به دلخواه)

طرز تهیه:

  1.  میگو های شسته شده را به همراه 1 عدد سیر له شده، ½ ق چ نمک و ½ ق چ فلفل سیاه داخل 1 ق غ روغن تفت دهید.​
  2. 2 ق غ روغن را داخل ماهیتابه ای دیگر گرم کرده و پیاز و فلفل دلمه ای را به مدت 3 دقیقه تفت دهید سپس 2 عدد سیر ریز شده را اضافه کرده و 1 دقیقه دیگر تفت دهید.​
  3. گوجه فرنگی، ریحان و گشنیز و یا جعفری را بریزید و 2 دقیقه  روی حرارت قرار دهید سپس داخل مخلوط کن ریخته و بگذارید بماند.​
  4. 2 ق غ روغن باقی مانده را داخل ماهیتابه بریزید و میگو ها را 4-3 دقیقه تفت دهید.​
  5. شیر نارگیل، آب مرغ، آب لیمو، زنجبیل و پاپریکا، باقی مانده نمک و فلفل را روی سبزیجات داخل مخلوط کن ریخته و خوب مخلوط کنید. مخلوط را داخل قابلمه ریخته و 5 دقیقه روی حرارت بگذارید تا کمی جا بیافتد سپس پنیر خامه ای را اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوطی یکنواخت حاصل شود. سپس میگو های پخته شده را اضافه کنید و هم بزنید تا میگو ها کاملاض به مواد آغشته شوند.​
  6. با جعفری (یا گشنیز) و ریحان و فلفل یالاپنو تزئین کرده و به همراه برنج یا نودل، سرو کنید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
انتهای پیام/.