چاپ خبر
پنج‌شنبه, ۲۵ آبان ۱۳۹۶
سس اسپانیایی Sofrito

:مواد لازم

900 گرم گوجه فرنگی رسیده

2 عدد فلفل دلمه ای قرمز

2 عدد پیاز زرد متوسط

5 حبه سیر له شده

1 بسته گشنیز بدون ساقه بزرگ

نصف فنجان روغن زیتون فوق بکر

طرز تهیه:

گوجه فرنگی، پیاز و فلفل، سیر و گشنیز را داخل مخلوط کن ریخته و مخلوط کنید.

روغن زیتون را داخل قابلمه گرم کرده سپس مخلوط فوق را اضافه کنید و بگذارید 30-25 دقیقه آرام بجوشد تا غلیظ شود. اگر لبه های سس قهوه ای شد، حرارت را کم کنید.

وقتی سس سرد شد،داخل ظروف در دار بریزید . این سس را می توانید 2 هفته داخل یخچال و یا 6 ماه داخل فریزر نگه داری کنید.

موارد استفاده از این سس:

با سس مایونز مخلوط کنید و روی  ساندویچ بمالید.

با کمی کره نرم شده ترکیب کرده و با  استیک یا ماهی استفاده کنید.

با سبزیجات پخته شده.

برای ساندویچ تن ماهی و جعفری

به عنوان سس پایه برای سوپ یا لوبیا

 

ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

انتهای پیام/.