چاپ خبر
پنج‌شنبه, ۲۵ آبان ۱۳۹۶
کاری مرغ برزیلی با اسفناج Brazilian Chicken Curry with Spinach
 
Brazilian Chicken Curry with Spinach - one-pan and about 30 minutes to a delicious meal!

مواد لازم:

1 و نیم ق چ زردچوبه

1 و نیم ق چ  پودر گشنیز

1 و نیم ق چ زیره فلفل سیاه

1 تا یک و نیم ق چ فلفل کایانه

2 ق چ نمک

نصف ق چ فلفل سیاه

6 عدد فیله مرغ یا 3 عدد سینه مرغ که هر کدام برش های طولی زده شده باشد

2 ق غ روغن زیتون

1 عدد پیاز کوچک خرد شده

2 ق چ زنجبیل تازه رنده شده

2 عدد فلفل یالاپنو(همدانی) بدون تخم  و خرد شده

2 حبه سیر له شده3 عدد گوجه فرنگی ، بدون تخم و خرد شده

400 گرم شیر نارگیل

4 فنجان بچه اسفناج تازه

طرز تهیه:

  1. 2  ق غ  از روغن را داخل ماهیتابه گرم کنید.
  2.  زردچوبه، گشنیز، زیره، کایانه، نمک و فلفل را داخل کاسه ای با هم مخلوط کرده و سپس مرغ ها را به مواد داخل کاسه آغشته کنید و سپس هر طرفش را به مدت 8-6 دقیقه داخل روغن تفت دهید
  3. مرغ ها را از ماهیتابه خارج کرده و گرم نگه دارید.
  4. مابقی 1 ق غ روغن را داخل همان ماهیتابه بریزید و پیاز، زنجبیل، یالاپنو و سیر را به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا پیازها نرم شوند.
  5. گوجه فرنگی ها را اضافه کرده و بگذارید روی حرارت بماند تا نرم شوند سپس شیر نارگیل را اضافه کرده و بگذارید بجوشد.
  6. مرغ ها را داخل ماهیتابه بریزید و بگذارید مرغ ها بپزند و سس جا بیافتد.
  7. اسفناج ها را اضافه کرده و اجازه دهید تا اسفناج ها فقط کمی نرم شوند.

می توانید با برنج سرو کنید.

 

ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

 

 

 

انتهای پیام/.