چاپ خبر
پنج‌شنبه, ۱۶ آذر ۱۳۹۶
کیک انبه کوبایی Cuban Mango Cake

 

مواد لازم:

2 و نیم فنجان پوره انبه

2 فنجان آرد

2 فنجان شکر

2 ق چ جوش شیرین

¼ ق چ نمک

2 عدد تخم مرغ

1 ق چ وانیل

1 فنجان گردوی خرد شده

مواد روی دسر:

225 گرم پنیر خامه ای

نصف فنجان کره یا مارگارین نرم

2 ق چ وانیل

¾ فنجان پودر قند

طرز تهیه:

  1. فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد از قبل گرم کنید.
  2. شکر، تخم مرغ را با همز زن بزنید تا غلیظ و پفدار شود سپس وانیل را اضافه کنید.
  3. به تدریج پورهانبه را بریزید و مجددا با هم زن بزنید
  4. آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم الک کنید و به تدریج به مواد فوق اضافه کرده، خوب مواد را مخلوط کنید و در آخر گردو را اضافه کنید.
  5. مواد را داخل قالب 13*9 ریخته و به مدت 40 دقیقه داخل فر قرار دهید.
  6. برای تهیه رویه کیک، پنیر خامه ای، کره و وانیل را با هم زن بزنید تا نرم و لطیف شود سپس پودر قند را اضافه کرده و مجدداً هم بزنید تا صاف و یکدست شود سپس روی کیک بمالید.

 

ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

انتهای پیام/.