چاپ خبر
پنج‌شنبه, ۳۰ دی ۱۳۹۵
چای لته با شیر نارگیل Coconut Chai Latte

Coconut Chai Latteچای لته با شیر نارگیل

مواد لازم:

1 عدد چوب دارچین

1 عدد انیسه

1 عدد هل

2 عدد میخک

2 عدد تی بگ چای سیاه

¾ فنجان شیر نارگیل

1 ق غ شکر

طرز تهیه:

  1. چوب دارچین، انیسه، میخک و هل را داخل قابلمه ریخته 2 فنجان آب اضافه کرده و بگذارید بجوشد سپس حرارت را کم کرده و بگذارید 5 دقیقه دیگر روی حرارت بماند.
  2. قابلمه را از روی حرارت برداشته و تی بگ ها را داخل قابلمه بیاندازید وبگذارید 5 دقیقه بماند.
  3. در یک قابلمه دیگر شیر نارگیل و شکر را با هم مخلوط کرده روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود. از روی حرارت بردارید.
  4. تی بگ ها و چوب دارچین را از داخل قابلمه خارج کنید و مایع را داخل 2 لیوان بریزید.
  5. مخلوط شیر نارگیل و شکر را با هم زن دستی بزنید تا کف کند و بلافاصله روی مخلوط داخل لیوان ها بریزید و  سرو کنید.

ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

انتهای پیام/.