چاپ خبر
جمعه, ۱۴ آذر ۱۳۹۳
میگو با اسفناج Prawns (Shrimp) with Spinach

میگو با اسفناج

Prawns (Shrimp) with Spinach

 

مواد لازم برای 4 الی 6 نفر:

225 گرم میگو

350 گرم پوره اسفناج

2 عددگوجه فرنگی

150 میلی لیتر روغن

نصف قاشق چای­خوری دانه خردل

نصف قاشق چای­خوری دانه پیاز

1 قاشق چای­خوری زنجبیل تازه، ریز خرد شده

1 قاشق چای­خوری سیر تازه له شده

1 قاشق چای­خوری پودر چیلی

1 قاشق چای­خوری نمک

 

طرز تهیه:

  1. گوجه فرنگی­ها را اسلایس کرده و کنار بگذارید.
  2. روغن را داخل ماهیتابه گرم کنید و دانه خردل و پیاز را داخل ان بریزید.
  3. حرارت را کم کرده، گوجه فرنگی ها، اسفناج، زنجبیل، سیر، پودر چیلی و نمک را اضافه کرده و 7-5 دقیقه تفت دهید.
  4. میگو­ها را اضافه کرده، در ماهیتابه را گذاشته و بگذارید 10-7 دقیقه روی حرارت کم، بماند.
  5. غذا را گرم سرو کنید.
انتهای پیام/.