Meat- Coated Eggs
مواد لازم برای 6 نفر:
450 گرم گوشت چرخکرده
1 عدد پیاز کوچک، ریز خرد شده
1 عدد فلفل سبز، ریز خرد شده
1 قاشق چایخوری ریشه زنجبیل، ریز خرد شده
1 قاشق چای خوری سیر تازه، له شده
1 قاشق چایخوری پودرگشنیز
1 قاشق چایخوری گراماسالا
1 قاشق چایخوری نمک
یک و نیم قاشق غذاخوری آرد نخود
7 عدد تخم مرغ، 6 عدد آن پخته و 1 عدد باقیمانده را خوب مخلوط می کنیم
روغن برای سرخ کردن عمیق
طرز تهیه:
- گوشت چرخ کرده، پیاز و فلفل سبز را با هم خوب مخلوط میکنیم. مواد را داخل مخلوط کن ریخته و خوب مخلوط می کنیم. می توان با گوشت کوب این کار را انجام داد.
- زنجبیل، سیر، پودرگشنیز، گراماسالا، نمک، آرد نخود و تخم مرغ زده شده را به محتویات گوشت اضافه کرده و تمام مواد را با دست مخلوط می کنیم.
- مخلوط فوق را به 6 قسمت مساوی تقسیم می کنیم. وسط هر کدام از قسمتها را یک عدد تخم مرغ پخته شده قرار میدهیم و گوشت را بصورت کوفته در می آوریم. وقتی همه کوفته ها را آماده کردیم، آنها را به مدت 30-20 دقیقه در جای خنک قرار میدهیم.
- روغن را در ماهیتابه عمیقی ریخته و بگذارید داغ شود. سپس هر کدام از کوفته ها را داخل روغن داغ ریخته و بگذارید 4-2 دقیقه داخل روغن بماند تا طلایی شود. سپس از داخل روغن بیرون آورده و روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آن کشیده شود.
کوفته ها را گرم سرو کنید.
نکته آشپزی: اگر می خواهید این کوفته ها را به همراه سس سرو کنید، به سس دستور Meatballs in sauce مراجعه کنید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان