Fried Kidney
مواد لازم برای 4 نفر:
450 گرم قلوه بره
2 قاشق چایخوری زردچوبه
دو و نیم قاشق چایخوری نمک
150 میلی لیتر آب
1 عدد فلفل سبز دلمه ای، اسلایس شده
1 قاشق چایخوری زنجبیل تازه، خرد شده
1 قاشق چایخوری سیر تازه خرد شده
1 قاشق چای خوری پودر چیلی
3 قاشق غذاخوری روغن
1 عدد پیاز کوچک، ریز خرد شده
گشنیز برای تزئین
طرز تهیه:
- پوست قلوه ها را بگیرد و تمیز بشوئید و هر کدام را به 6-4 قسمت برش بزنید.
- قلوه ها را داخل کاسه ای ریخته و زردچوبه و 2 قاشق چایخوری نمک به آن اضافه کنید. روی آن آب بریزید و با قاشق خوب هم بزنید و بگذارید 1 ساعت بماند. پس از این مدت، قلوه ها را از داخل کاسه بیرون آورده و زیر آب سرد بگیرید.
- قلوه ها را به همراه فلفل دلمه ای، داخل قابلمه کوچکی ریخته، به اندازه کافی آب روی آن بریزید، در قابلمه را نیمه بسته قرار دهید و روی شعله متوسط بگذارید تا آب تبخیر شود.
- زنجبیل، سیر، پودر چیلی و باقیمانده نمک را به قلوه ها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
- روغن، پیاز و گشنیز را اضافه کنید و به مدت 10-7 دقیقه تفت دهید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
- گرم سرو کنید.
نکته آشپزی:
اکثر افراد، به خاطر بوی نامطبوع قلوه، از خوردن آن اجتناب میکنند. اگر آنها را برای مدتی داخل آب قرار دهید، این مشکل برطرف خواهد شد.