چاپ خبر
جمعه, ۱۴ آذر ۱۳۹۳
مرغ آغشته به فلفل سیاه Chicken Tossed in Black Pepper

Chicken Tossed in Black Pepper

مواد لازم برای 4 الی 6 نفر:

8 عدد مغز ران

1 قاشق چای­خوری زنجبیل تازه، ریز خرد شده

1 قاشق چای­خوری سیر تازه له شده

1 قاشق چای­خوری نمک

یک و نیم قاشق چای­خوری فلفل

150 میلی لیتر روغن

1 عدد فلفل دلمه ­ای اسلایس شده

150 میلی لیتر آب

2 قاشق غذاخوری آب لیمو

50 گرم کره

حبوبات برای تفت دادن:

200 گرم ذرت شیرین

200 گرم نخود فرنگی پخته

نصف قاشق چای­خوری نمک

نصف قاشق چای­خوری پودر چیلی

1 قاشق غذاخوری آب لیمو

گشنیز تازه برای تزئین

 

طرز تهیه:

  1. مغز ران مرغ را بی استخوان کنید.
  2. زنجبیل، سیر، نمک، دانه فلفل سیاه را درون کاسه ­ای با هم مخلوط کنید
  3. مرغ را با محتویات بالا مخلوط کرده و کنار بگذارید.
  4. روغن را داخل ماهیتابه ریخته و محتویات مرغ را به مدت 10 دقیقه تفت دهید.
  5. حرارت را کم کرد، فلفل دلمه ­ای و آب را اضافه کرده بگذارید 10 دقیقه روی شعله بماند. سپس آب لیمو را اضافه کنید.
  6. در این فاصله، کره را داخل ماهیتابه حرارت داده و ذرت شیرین و نخود فرنگی را به مدت 10 دقیقه تفت دهید. نمک و پودر چیلی را بریزید و 5 دقیقه دیگر تفت دهید.
  7. آب لیمو را به محتویات فوق اضافه کرده و سپس گشنیز را بریزید.
  8. مرغ و فلفل دلمه ­ای را در ظرف مورد نظر بریزید و همراه با حبوبات تفت داده شده، سرو کنید.
 
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
انتهای پیام/.